personal_dev_header

Persoonlijke ontwikkeling

Some call it work. I call it: sharing knowledge.

Bij Audi houden we van bijleren. We stimuleren zelfontplooiing dankzij een opleidingsplan, workshops en seminaries. Vakgerichte opleidingen - bijvoorbeeld op het gebied van voertuig- en installatietechnieken – en interdisciplinaire bijscholingen – bijvoorbeeld presentatietechnieken of taalcursussen – worden gestimuleerd. Met de komst van de e-tron zorgen we ook voor opleidingen die veilig werken met de hoogvolt batterijen verzekeren.

De verantwoordelijkheid voor je groei neem je vanaf dag 1 zelf in handen.

Wie door zijn inzet, prestatie en competentie weet te overtuigen, krijgt uitstekende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Dit kan leiden tot het opnemen van nieuwe, ambitieuze projecten en functies. Leiden, ondersteunen en uitdagen vormen bij ons één geheel. Dat de Audi e-tron nu extra kansen biedt om sterke kanten en kennis verder te ontplooien, is vanzelfsprekend.

Bovendien is Audi een internationaal actief concern met vestigingen over de hele wereld. Wie op middellange termijn zijn beroepshorizon in het buitenland wenst te verruimen, krijgt daar bij ons alle gelegenheid toe.

Pascale Van den Bosch, 50, Trainer Basisvaardigheden

Bij Audi leren we van elkaar. We wisselen expertise uit. Zo gaan we er elk persoonlijk op vooruit, maar ook als groep worden we daar beter van. Het delen van dezelfde visie en het graag bijleren, is de motor die ons dagelijkse drive geeft.’

Martin Gier, 25, Technisch ingenieur product in montage

Ik ben gepassioneerd met wagens bezig - zowel tijdens als na het werk. Audi Brussels geeft me de kans daar verder in te groeien. Ik ontdek nu de e-tron en leer hoe ik samen met collega’s veilig aan elektrische wagens kan werken.’