premium_quality_header

Kwaliteit

Some call it work. I call it: striving for perfection.

Design. Materialen. Rijcomfort. Als premium merk beoogt Audi topkwaliteit, op elk vlak.

Het spreekt voor zich dat de e-tron ons nieuwe paradepaardje is. Audi Brussels werd uit 121 VW vestigingen verkozen om de e-tron en de bijbehorende hoogvolt batterijen te ontwikkelen.
De wagens die we produceren, zijn ons visitekaartje. Precisie en liefde voor detail onze bouwstenen. We leggen tijdens de ontwikkeling en productie de kwaliteitslat voor onszelf steeds hoger.

Voor onze medewerkers is “Vorsprung durch Technik “niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag wordt beleefd. Passie en professionalisme staan centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen.

Evi Breugelmans, 25, Kwaliteitsingenieur

In het labo analyseer ik of binnengebrachte stukken aan onze vereiste kwaliteitsnormen voldoen. Ik onderzoek ook nieuwe onderdelen, die via leveranciers toekomen, en overleg met de collega’s aan de productielijn. We leren van elkaar. Ik volg bijkomende opleidingen in Duitsland om zo nog beter te worden in mijn job.’

Roeland Lisens, 40, Kwaliteitsingenieur

Als kwaliteitsingenieur ben ik de link tussen de productie-afdeling in onze fabriek en de leveranciers van aanbouwstukken. Daarbij kom ik wereldwijd met mensen in contact. Dat geeft mijn job een internationaal karakter. Een uitgebreide talenkennis is in deze functie dan ook een must.’