Aan de slag bij Audi

Een waaier van mogelijkheden

Audi Brussels is een van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling, met Audi Brussels kunt u rekenen op een sterke partner. 

Vanaf 2018 zal Audi Brussels de productie van de allereerste volledig elektrische SUV van de Audi groep, net zoals de batterijen zelf, in wereldwijde exclusiviteit voor haar rekening nemen.

Het personeelsbeleid van Audi Brussels werd recent bekroond met de titel van “Top Employer 2016”. Door de overhandiging van dit certificaat wordt bevestigd dat het bedrijf een uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden aanbiedt aan haar werknemers en dat het tot de beste werkgevers wereldwijd gerekend kan worden.

 De Brusselse vestiging kan bogen op een hoogopgeleid team met een ruime ervaring.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

 

De vacatures die Audi Brussels aanbiedt, zijn zeer gevarieerd en veranderen regelmatig. Er zijn voornamelijk jobs voor technische medewerkers (onderhoudsmensen, ...) en ingenieurs met verschillende specialisaties (automatisering, autotechnologie, ...).

Ook zijn er regelmatig vacatures in onze ondersteunende afdelingen (Logistiek, IT, Financiën, Human Resources,...).

Karriere-(5)

Productiemedewerkers

Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. 

Karriere-(8)

Technische specialisten

Technische specialisten zijn bij Audi Brussels werkzaam op gebieden zoals kwaliteitsbeheer ­ en productie.

Karriere-(6)

Ingenieurs

Techniek fascineert ingenieurs overal ter wereld. Voorsprong door techniek beleven ingenieurs echter alleen bij Audi.

office

Bedienden

Bedienden kunnen bij Audi Brussels kiezen uit een brede waaier aan uiteenlopende opdrachten die gaan van logistiek over personeelsbeheer tot financiën en IT.

Karriere-(1)

Studenten

Kansen grijpen als die zich voordoen: bij Audi Brussels geven we u de kans om uw eerste stappen te zetten in het beroepsleven.