engineers_header

Ingenieurs

Bij Audi Brussels zijn de uitdagingen voor ingenieurs omvangrijk. De verschillende productieafdelingen omvatten diverse robots en (semi)geautomatiseerde installaties die efficiënt moeten worden beheerd.

Tel daarbij de wetenschap dat we bij Audi steeds beter willen worden en je beseft dat je als ingenieur gevarieerde opdrachten krijgt. Alle ogen zijn op jou gericht om installaties te verbeteren en productieprocessen te optimaliseren.

Concreet betekent dit het leveren van technisch advies op diverse vlakken, het uitwerken van productiemethodes (werkverdeling, werkplaatsinrichting) en het van A-Z opvolgen van aanpassingen.

Binnen de autotechnologie, in ons voorseriecentrum (waar testmodellen worden gebouwd) of bij de afdeling kwaliteitszorg, ligt de focus op het uitwerken en opvolgen van procedures voor dynamische en statische kwaliteitstests. Ook hier begeleid je jouw projecten tot in detail van begin tot eind.

(Voor-)Serie Analist Auto-Elektronica (Voorseriecenter)

U bent verantwoordelijk binnen Audi Brussels voor de geautomatiseerde elektronische testen van de wagen. Samen met de “Technische Ontwikkeling” en [...]

Projectleider HVAC (Infrastructuur)

Het voorbereiden en plannen van diverse nieuwbouw- of renovatieprojecten, incl. (technische) varianten [...]

Proces Ingenieur Lakafdeling

Als ingenieur ondersteun je de productie bij haar processen om zodoende een optimale kwaliteit na te streven...

Kwaliteitanalist Voertuigelektronica en -netwerk (Kwaliteit)

U bent verantwoordelijk voor de analyse van klantenklachten (analyse ter plaatse) voor de elektronische omvang. U analyseert kwaliteitsproblemen vastgesteld uit het QS Testcentrum [...]